Cara Gampang Menyiapkan Tempe Mendoan Sambel Kecap Anti Gagal

Masih milarian inspirasi resep Tempe Mendoan Sambel Kebab, naha masihan rasa anu unik? Cara nyieun Tempe Mendoan Sambel Kebab anu nikmat. Netizen geus biasa ngagunakeun Internet dina smartphone maranéhanana pikeun néangan data grafik nu bisa dijadikeun inspirasi. Sareng waktos ieu kuring bakal ngabagikeun sareng anjeun léngkah-léngkah kumaha nyiapkeun resep tempe sambal muldan anu lezat, henteu sesah tapi henteu gampang ogé. Upami teu leres diolah, hasilna moal lemes atanapi ngeunah. Sedengkeun Tempe Mendoan Sambel Kebab anu ngeunah, kudu boga rasa jeung ambu anu bener-bener bisa dinikmati ku pangrasa urang.
Loba faktor anu mangaruhan kana kualitas Tempe Mendoan Sambel Kecap, ti mimiti jenis bahan, pilihan bahan seger, nepi ka cara diolah jeung dilayanan. Upami anjeun hoyong ngadamel Tempe Mendoan Sambel Kecap anu lezat dimana waé anjeun aya, tong hariwang sabab masakan ieu tiasa janten masakan khas upami anjeun terang trikna. Di handap aya gambar Tempe Mendoan Sambel Kecap anu bisa dijadikeun ide.
Ieu sababaraha cara anu sederhana sareng praktis pikeun nyiapkeun piring Tempe Mendoan Sambel Kecap. Anjeun tiasa nyiapkeun Tempe Mendoan Sambel Kecap ngagunakeun 10 bahan sareng 5 léngkah masak. Métode masak.
Bahan jeung bungbu pikeun nyieun manduana témpé kecapa:
- bahan:
- 1 témpé (iris tipis)
- 1 bawang bombay (iris tipis)
- 3 séndok tepung
- cai cukup
- Cukup uyah, gula jeung bubuk hayam
- rempah hébat:
- 1 cm kunyit
- 1 séndok siki coriander
- 2 cengkéh bawang bodas
Léngkah-léngkah Nyiapkeun Témpé Mendoan Sambel Kecap
- Siapkeun mangkok, tambahkeun tipung, bawang bombay, bungbu leutik, uyah, gula jeung kaldu hayam garing, tambahkeun cai saeutik, adonan teu leupas, ngan kentel.
- Panaskeun minyak zaitun saeutik, teras cokot kurma anu dicincang halus hiji-hiji, celupkeun kana campuran tipung sareng langsung tuang kana loyang.
- Teu kudu digoreng, mun karasa gorengna bisa dicabut. Tapi upami anjeun hoyong langkung garing, anjeun tiasa nyorotna sakedik deui. Balik deui kana rasa. Lamun geus siap, piceun eta kaluar jeung solokan cai.
- Nyiapkeun kecap: Nyiapkeun 5 séndok kecap amis, grind 1 siung bawang bodas, 8 keureut cabé rawit, campur sagalana. Mandwan siap disajikeun ku tempe.
- Béréskeun 😉
Kumaha? Éta henteu gampang? Kieu kumaha carana ngadamel Tempe Mendoan Sambel Kecap anu tiasa dipraktekeun di bumi. Good tuah jeung Allah ngaberkahan anjeun!